Over RetailBags.nl

Zoekt u een betrouwbare partner voor de draagtassen van uw winkel of bedrijf? Retailbags levert bedrukte draagtassen aan het midden- en grootbedrijf, in kleine en grote oplagen. Papieren tassen, plastic zakken, wijntasjes, duurzame shoppers; alle draagtassen uit het spectrum kunnen wij produceren en bedrukken met uw huisstijl. U heeft daarbij de keuze uit een groot scala aan materialen, maten en afwerkingen. Bovendien produceren wij draagtassen op maat waarbij u geheel de regie heeft over het ontwerp, materiaal, bedrukking en afwerking van uw draagtas.

Een totaaloplossing voor logistiek

Beschikt u over te weinig opslagruimte voor uw draagtassen? Wij beschikken over een grootschalig warehouse in Nederland. Van daaruit nemen wij de volledige handling en opslag van uw draagtassen over en leveren op elk gewenst moment aan uw magazijn, of aan uw verschillende vestigingen.

Een uitgekiend productieproces

Wij werken met grondig geselecteerde productiepartners in Europa en het Verre Oosten. De meeste draagtassen in kleine en middelgrote oplagen kunnen wij binnen Europa laten produceren en kennen een snelle levertijd. Specifieke soorten draagtassen of draagtassen in grote oplagen produceren wij in Azië en hebben doorgaans een langere levertijd. Bij vragen over levertijden van bepaalde typen draagtassen kunt het beste even contact met ons opnemen.

Waarom Retailbags?


Heeft u vragen over ons assortiment of drukmethodes?

Neem contact op met één van onze medewerkers. Wij beantwoorden uw vraag graag.

stuur ons een bericht laat u terugbellen

Een geschikte tas voor ieder segment

Beurstassen/verpakkingen

Tassen & goodiebags voor evenementen

Onbedrukte tassen nodig?

Naast bedrukte tassen kunnen wij uiteraard ook de mooiste onbedrukte tassen snel leveren.
Bent u geïnteresseerd in onbedrukte tassen? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen:

Laat ons u bellen

Eco tassen

Duurzame shoppers van papier en stof

Heeft u vragen?

Vragen over onze producten en diensten kunt u stellen bij contact.

ga naar contact

RetailBags biedt maatwerk verpakkingen

Zoekt u een betrouwbare partner voor de verpakkingen van uw winkel of bedrijf? RetailBags levert bedrukte tassen aan het midden- en grootbedrijf, in kleine en grote volumes.

Papieren tassen, wijntasjes, eco shoppers; alle typen draagtassen én verpakkingen kunnen wij produceren en bedrukken met uw huisstijl. U kiest daarbij materiaal, maat en afwerking.

Zoekt u exclusief maatwerk? RetailBags maakt ook unieke verpakkingen, volledig ontworpen en afgewerkt volgens uw instructies. Weet u niet precies welk type verpakking het beste bij uw bedrijf past? Wij adviseren u graag over de eigenschappen en capaciteit van de verschillende verpakkingen.

Behalve de productie van bedrukte verpakkingen kunnen we ook de opslag, handling en levering uit handen nemen. We beschikken over een grootschalig warehouse waarmee wij alle logistieke processen kunnen verzorgen.

Wilt u direct verpakkingen bestellen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel 035 - 6218420 of vraag online een offerte aan. We helpen u graag verder.

Extra uitleg? +31 (0)35-6218420