Shopper Bags (4 Artikelen)

Shopper tassen

Voor de grotere retailers een must: shopper tassen. Shoppers zijn tassen die bedoeld zijn voor wat ze zeggen: shoppen. Ruimte zat, onverwoestbaar en een groot draagvermogen. We hebben ze dan ook allemaal in huis, grote shoppers. Eindeloos handig voor andere dingen en gelegenheden dan alleen shoppen. Shopper tassen zijn dan ook een uitermate slimme marketing tool om uw brand goed herkenbaar uit te dragen bij uw publiek. Want die shopper tas, die blijft maar doorgaan.

Soorten shopper tassen

Shopper tassen bedrukken

Shopper tassen drukken wij grotendeels in zeefdruk met maximaal 6 PMS kleuren. Uitzondering zijn de sterke PP woven shoppers die wij ook full colour kunnen bedrukken middels flexodruk. De digitaal bedrukte shoppers worden eveneens full colour bedrukt, met dit verschil dat er geen printplaat nodig is en de kosten dus aanzienlijk lager uitvallen dan bij andere bedrukte shopper tassen.

Shopper materialen

Shopper tassen worden vervaardigd in diverse materialen. De bekendste shopper is de grote PP woven supermarktshopper, die inmiddels hier en daar vervangen wordt door de duurzame eco shoppers van jute. In de fashion retail business zien we steeds vaker de non-woven shopper opduiken, uitermate geschikt voor zachte kleding.

Afwerking

Er zijn verschillende opties als het gaat om afwerking bij shoppers. Shopper tassen kunnen lange of kortere hengsels hebben, afhankelijk van hun doel en formaat. De PP woven shoppers hebben een matte of glossy afwerking, terwijl jute shoppers behandeld kunnen worden tegen geurtjes. Digitale shoppers kunnen een laminaat lining hebben aan de binnenkant.

Shopper tassen bestellen

Shopper tassen leveren wij al vanaf 500 stuks. De levertijd voor de meeste soorten plastic shopper tassen bedraagt 6-8 weken.

Bent u geïnteresseerd in onbedrukte shopper tassen? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen om de mogelijkheden direct te bespreken.

Waarom Retailbags?


Heeft u vragen over ons assortiment of drukmethodes?

Neem contact op met één van onze medewerkers. Wij beantwoorden uw vraag graag.

stuur ons een bericht laat u terugbellen

RetailBags biedt maatwerk verpakkingen

Zoekt u een betrouwbare partner voor de verpakkingen van uw winkel of bedrijf? RetailBags levert bedrukte tassen aan het midden- en grootbedrijf, in kleine en grote volumes.

Papieren tassen, wijntasjes, eco shoppers; alle typen draagtassen én verpakkingen kunnen wij produceren en bedrukken met uw huisstijl. U kiest daarbij materiaal, maat en afwerking.

Zoekt u exclusief maatwerk? RetailBags maakt ook unieke verpakkingen, volledig ontworpen en afgewerkt volgens uw instructies. Weet u niet precies welk type verpakking het beste bij uw bedrijf past? Wij adviseren u graag over de eigenschappen en capaciteit van de verschillende verpakkingen.

Behalve de productie van bedrukte verpakkingen kunnen we ook de opslag, handling en levering uit handen nemen. We beschikken over een grootschalig warehouse waarmee wij alle logistieke processen kunnen verzorgen.

Wilt u direct verpakkingen bestellen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel 035 - 6218420 of vraag online een offerte aan. We helpen u graag verder.

Extra uitleg? +31 (0)35-6218420