Plastic tassen (2 Artikelen)

Plastic tassen

Hoewel het gebruik en uitgeven van plastic tassen via wetgeving aan banden is gelegd, wordt de plastic tas nog steeds veel gebruikt in de detailhandel. Inmiddels zijn alle plastic tassen ook in recycled plastic verkrijgbaar hetgeen  een minder grote belasting voor het milieu betekent. Overigens worden plastic tassen vaker hergebruikt dan papieren tassen, omdat ze sterker zijn en langer meegaan dan bijvoorbeeld papieren tassen.

Soorten plastic tassen

  • Koeltassen: geïsoleerde tassen met uw logo of print
  • Basic plastic tassen met lushandvat
  • Basic plastic tassen met gestanst handvat
  • Luxe plastic tassen met draagkoorden van hoogwaardig PE

Plastic tassen bedrukken

Plastic draagtassen bedrukken wij zowel in PMS als in full colour, met of zonder afloop. Plastic tassen worden bedrukt middels flexodruk, een druktechniek die zeer geschikt is voor het bedrukken van plastic en kunststof. Fijn lijnwerk en foto's komen uitstekend tot hun recht.

Plasticsoorten

Lange tijd zijn de DKT en Softloop plastic tassen veel gebruikt binnen de detailhandel. Tegenwoordig zijn er ook andere plastic tassen in omloop. U heeft de keuze uit verschillende PE materialen:

  • HDPE (hard), MDPE (medium), LDPE(zacht)
  • Recycled LDPE/MDPE/HDPE

Afwerking

Plastic tassen worden geproduceerd in verschillende formaten en met verschillende draagtechnieken. De meest basic plastic tassen hebben enkel een gestanst handvat, soms verstevigd met een patch. De bekendste modellen zijn de plastic tassen met lussen, zoals we die kennen van de supermarkt. Daarnaast bestaan er ook duurdere modellen die voorzien zijn van draagkoorden.

Plastic tassen bestellen

Plastic tassen leveren wij in oplagen vanaf 5000 stuks, afhankelijk van het type plastic tas. De levertijd voor de meeste soorten plastic tassen bedraagt 4 tot 5 weken, afhankelijk van type tas en drukwerk.

Waarom Retailbags?


Heeft u vragen over ons assortiment of drukmethodes?

Neem contact op met één van onze medewerkers. Wij beantwoorden uw vraag graag.

stuur ons een bericht laat u terugbellen

RetailBags biedt maatwerk verpakkingen

Zoekt u een betrouwbare partner voor de verpakkingen van uw winkel of bedrijf? RetailBags levert bedrukte tassen aan het midden- en grootbedrijf, in kleine en grote volumes.

Papieren tassen, wijntasjes, eco shoppers; alle typen draagtassen én verpakkingen kunnen wij produceren en bedrukken met uw huisstijl. U kiest daarbij materiaal, maat en afwerking.

Zoekt u exclusief maatwerk? RetailBags maakt ook unieke verpakkingen, volledig ontworpen en afgewerkt volgens uw instructies. Weet u niet precies welk type verpakking het beste bij uw bedrijf past? Wij adviseren u graag over de eigenschappen en capaciteit van de verschillende verpakkingen.

Behalve de productie van bedrukte verpakkingen kunnen we ook de opslag, handling en levering uit handen nemen. We beschikken over een grootschalig warehouse waarmee wij alle logistieke processen kunnen verzorgen.

Wilt u direct verpakkingen bestellen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel 035 - 6218420 of vraag online een offerte aan. We helpen u graag verder.

Extra uitleg? +31 (0)35-6218420