Draagtassen in grote oplage nodig?

Zoekt u bedrukte draagtassen in grote volumes? Dan bent u bij Retailbags aan het juiste adres. De productie geschiedt dan meestal bij onze productiefaciliteiten in het verre oosten. De levertijd van bedrukte draagtassen in grote aantallen ligt doorgaans rond de 60-90 dagen. Voor de kleinere oplages maken wij gebruik van onze Europese locaties, waarbij de tassen al binnen 2-3 weken geleverd kunnen worden.

Grote oplage bedrukte tassen

Papieren tassen, katoenen tasjes, canvas shopping bags, jute of PP woven shoppers: alle draagtassen kunnen wij in grote volumes produceren. Ook het bedrukken van draagtassen in grote aantallen regelen wij, ongeacht de druktechniek of het type draagtas.

Opslag en levering draagtassen

Wanneer u draagtassen in grote oplage nodig heeft kunnen wij tevens de opslag en levering voor u uit handen nemen. Vanuit ons warehouse in Nederland zijn wij in staat om op regelmatige basis de logistiek en opslag van draagtassen te verzorgen.

Onbedrukte draagtassen

Zoekt u onbedrukte draagtassen in grote oplages? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen om de mogelijkheden direct te bespreken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het produceren en bedrukken van draagtassen in grote oplagen? Neem contact op met onze specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over onze services. Of vraag direct een offerte aan!

Wilt u door RetailBags.nl gebeld worden?

Laat hier uw naam en telefoonnummer achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Waarom RetailBags?

Zakendoen met RetailBags heeft een aantal duidelijke voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Gratis PDF opmaak
  • Zowel grote als kleine oplage
  • Top kwaliteit en service
  • Snelle levertijden

RetailBags biedt maatwerk verpakkingen

Zoekt u een betrouwbare partner voor de verpakkingen van uw winkel of bedrijf? RetailBags levert bedrukte tassen aan het midden- en grootbedrijf, in kleine en grote volumes.

Papieren tassen, wijntasjes, eco shoppers; alle typen draagtassen én verpakkingen kunnen wij produceren en bedrukken met uw huisstijl. U kiest daarbij materiaal, maat en afwerking.

Zoekt u exclusief maatwerk? RetailBags maakt ook unieke verpakkingen, volledig ontworpen en afgewerkt volgens uw instructies. Weet u niet precies welk type verpakking het beste bij uw bedrijf past? Wij adviseren u graag over de eigenschappen en capaciteit van de verschillende verpakkingen.

Behalve de productie van bedrukte verpakkingen kunnen we ook de opslag, handling en levering uit handen nemen. We beschikken over een grootschalig warehouse waarmee wij alle logistieke processen kunnen verzorgen.

Wilt u direct verpakkingen bestellen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel 035 - 6218420 of vraag online een offerte aan. We helpen u graag verder.

Extra uitleg? +31 (0)35-6218420