Cosmetica retail (7 Artikelen)

Giftbags

Giftbags verpakken alles wat u cadeau wilt geven aan klanten en relaties. Voor elk cadeau hebben wij de perfecte giftbag. Retailbags levert giftbags geheel op maat aan o.a. cadeauwinkels, juweliers, kledingwinkels, slijterijen en delicatessenzaken.

Soorten giftbags

Giftbags laten bedrukken

Belangrijkste onderdeel van uw giftbag is de bedrukking. Bij RetIlBags laat u uw giftbags geheel naar wens bedrukken voor de perfecte uitstraling.

Afwerking

Giftbags in kleinere oplagen kunnen wij in veel standaardformaten aanbieden, in verschillende materialen en met verschillende mogelijkheden voor afwerking en draagtechniek. Gaat u voor grote volumes? Dan kunnen wij uw giftbags ook volledig op maat vervaardigen.

Onbedrukte Giftbags

Afhankelijk van het gewenste aantal, materiaal, formaat en de druktechniek kunnen wij veel giftbags al binnen 2 weken leveren.

Bent u geïnteresseerd in onbedrukte giftbags? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen om de mogelijkheden direct te bespreken.

Waarom Retailbags?


Heeft u vragen over ons assortiment of drukmethodes?

Neem contact op met één van onze medewerkers. Wij beantwoorden uw vraag graag.

stuur ons een bericht laat u terugbellen

RetailBags biedt maatwerk verpakkingen

Zoekt u een betrouwbare partner voor de verpakkingen van uw winkel of bedrijf? RetailBags levert bedrukte tassen aan het midden- en grootbedrijf, in kleine en grote volumes.

Papieren tassen, wijntasjes, eco shoppers; alle typen draagtassen én verpakkingen kunnen wij produceren en bedrukken met uw huisstijl. U kiest daarbij materiaal, maat en afwerking.

Zoekt u exclusief maatwerk? RetailBags maakt ook unieke verpakkingen, volledig ontworpen en afgewerkt volgens uw instructies. Weet u niet precies welk type verpakking het beste bij uw bedrijf past? Wij adviseren u graag over de eigenschappen en capaciteit van de verschillende verpakkingen.

Behalve de productie van bedrukte verpakkingen kunnen we ook de opslag, handling en levering uit handen nemen. We beschikken over een grootschalig warehouse waarmee wij alle logistieke processen kunnen verzorgen.

Wilt u direct verpakkingen bestellen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel 035 - 6218420 of vraag online een offerte aan. We helpen u graag verder.

Extra uitleg? +31 (0)35-6218420