Goodiebags (1 Artikelen)

Kado dozen

Vanaf 250 stuks meer informatie

Goodiebags

Goodiebags verpakken alles wat u cadeau wilt geven aan klanten en relaties. Maar of u nu een stapel folders meegeeft of de tas vult met heerlijkheden, de goodiebag dient zelf voor een groot deel als promotiemateriaal. Uw goodiebag zegt namelijk alles over uw brand. Kiest u voor een luxe plastic shopper of voor een hippe en duurzame tote van canvas? Wat u ook kiest: elk type tas komt in aanmerking voor de goodiebag.

Soorten goodiebags

Goodiebag tassen bedrukken

Belangrijkste onderdeel van uw goodiebag is de bedrukking. U wilt immers uw relaties en klanten aan uw merk verbinden. Goodiebags bedrukken wij middels verschillende druktechnieken. Katoenen, jute en canvas tassen drukken we in zeefdruk, plastic tassen en papieren goodiebags bedrukken we in full colour middels offset of flexodruk.

Goodiebags materialen

Gaat u voor de duurzame goodiebag of heeft u liever goodiebags van luxe plastic kwaliteit met draagkoorden? Goodiebags komen in alle soorten en maten die u wenst. Materialen als:

  • katoen, jute of canvas
  • papier en eco-papier
  • thermoplast isolatiemateriaal

Afwerking

Goodiebags in kleinere oplagen kunnen wij in veel standaardformaten aanbieden, in verschillende materialen en met verschillende mogelijkheden voor afwerking en draagtechniek. Gaat u voor grote volumes? Dan kunnen wij uw goodiebags ook volledig op maat vervaardigen.

Onbedrukte Goodiebags

Afhankelijk van het formaat, materiaal en de druktechniek kunnen wij veel goodiebags al binnen 2 weken leveren.

Bent u geïnteresseerd in onbedrukte goodiebags? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen om de mogelijkheden direct te bespreken.

Waarom Retailbags?


Heeft u vragen over ons assortiment of drukmethodes?

Neem contact op met één van onze medewerkers. Wij beantwoorden uw vraag graag.

stuur ons een bericht laat u terugbellen

Retailbags biedt maatwerk draagtassen

Zoekt u een betrouwbare partner voor de draagtassen van uw winkel of bedrijf? Retailbags levert bedrukte tassen aan het midden- en grootbedrijf, in kleine en grote volumes.

Papieren tassen, wijntasjes, eco shoppers; alle typen draagtassen kunnen wij produceren en bedrukken met uw huisstijl. U kiest daarbij materiaal, maat en afwerking.

Zoekt u exclusief maatwerk? Retailbags maakt ook unieke draagtassen, volledig ontworpen en afgewerkt volgens uw instructies. Weet u niet precies welk type draagtas het beste bij uw bedrijf past? Wij adviseren u graag over de eigenschappen en capaciteit van de verschillende tassen.

Behalve de productie van bedrukte draagtassen kunnen we ook de opslag, handling en levering uit handen nemen. We beschikken over een grootschalig warehouse waarmee wij alle logistieke processen kunnen verzorgen.

Wilt u direct draagtassen bestellen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel 035 - 6218420 of vraag online een offerte aan. We helpen u graag verder.

Extra uitleg? +31 (0)35-6218420